Monday, February 7, 2011

och nu nåt helt annat: teal skittles

nu spelas: eeh.. >_<


Precis innan jag slog mig ner framför datorn för att peta ihop det här inlägget hade jag lyssnat på Stone Roses-plattan Second Coming, sista låten och tänkte precis på hur den påminner om OP-låten till Trigun. Och det är ju bara trevliga associationer, tycker jag.

Allt var tyst och frid och fröjd tills det här plötsligt började strömma ur stereon i vardagsrummet... :D

Ja jävlar... *host* Friskt.
Brukade skratta så jag grät åt den låten när det begav sig för sisådär femton år sen. Hade totalt glömt bort att den fanns.

Hursomhelst! Idag har jag en endaste bild på mina naglar som de såg ut från fredag kväll, vilket förklarar den lätt slitna looken. Har länge velat göra en sån här manikyr, har samlat på mig rätt många lack i den här färgskalan så jag drog fram dem och försökte hitta de som gjorde sig bäst tillsammans, som helhet. Valde bort OPI Jade is the new black och ESSIE Going Incognito bl a.Voila!

Nån sol var inte att tänka på mer än några minuter och inte ens då var den mycket att hänga i julgranen.

Lacken är från tummen och vidare:

CND Urban Oasis(som verkligen var ovettigt täckande, de håller vad de lovar när de säger att det täcker i ett lager)

OPI Ski teal we drop 2 lager

OPI Suzi says feng shui 3 lager

MAC Blue India 2 eller 3, har glömt

BARIELLE A bouquet for Ava 2 lager

Har bara burit det sistnämnda förr och det var rätt kletigt. MAC var tunt men hyfsat lättlackat, OPI Suzi says..irriterande blaskigt. Det andra OPI-lacket var väl varken bu eller bä. OPi höll dessutom sämst men det kan iof ha att göra med att de satt på de mest utsatta fingrarna kanske?

Jag minns att jag jagade Blue India som en galning på eBay när jag fick upp ögonen för det i somras, varför har jag inte använt det förrän nu? Skitsnyggt ju!(Det är dess kartong jag håller i på bilden stället för en flaska, det såg lite skojsigare ut)

Idag damp dessutom Tickle my France-y ner i lådan, så nu blev jag sugen på att göra en liknande mani med såna färger. Stay tuned...

2 comments:

Solveig said...

Å, så heldig du er som har Blue India! Den er bare så nydelig! :)

sparris said...

Tack! Ja, jag gillar den så väldigt!