Thursday, February 24, 2011

ZOYA Adina.

nu spelas: Chief Inspector - Wally Badarou

Men humor att jag a) började lalla om pasteller å vår i förra inlägget samtidigt som det b) smäller till och är 18 minus när jag ska gå hem, plus att jag c) rev åt mig Adina på kvällen innan jag drog till jobbet.

Det är inte så vår, mer vampyr i mitt tycke. Lite depraverat på samma sätt som t ex Urban Decays Bruise. Hehe.


indirekt ljuslacket ser väldigt olikt ut beroende på hur ljuset faller, här ser man basfärgen extra bra (sol)blixt


sol även här


Det här var ett riktigt wow-lack för mig, började måla och kände lyckan stiga efter typ andra penseldraget, satt under lysrören på jobbet och det gröna blixtrade så det var helt ovettigt. Koncentrationssvårigheter, jag? :O

Kanske skulle haft det på tårna också, det var tågstrul när jag skulle åka hem och jag fick vänta trekvart ute i nästan 20 minus på nån eländig buss som aldrig kom medan fossingarna sakta frös till is. De såg...väldigt konstiga ut när jag kom hem och fick av mig skor och strumpor. Lacket hade matchat, helt klart.

Zoyas pensel är bra, kort och platt och lättstyrd, däremot tycker jag skaftet fort blir fullt med snabbt segnande lack, kladd och klägg. Tre lager för full täckning. Baslacket tog på sig att börja bubbla helt frivilligt innan jag ens hade börjat lacka, så det kanske ser lite suspekt ut här och där. Nubar Diamont på toppen, det tog banne mig evigheter innan det torkade.
Nåja, man slipper ju lakansmärken när man jobbar natt iallafall. ^^

3 comments:

Anne said...

WOW! I'm in LOVE!!!! Ballaste lacket hittills ma chere! x

Solveig said...

Wow, skikkelig kul farge! :D

Anonymous said...

This is on my "buy soon!" list, and I can't wait until it's mine. It looks so good!
- Liz