Thursday, February 10, 2011

A ENGLAND Tristam.

nu spelas: o-baachan no tansu(granny's chest of drawers*) från K-On! OST

Kanske inte så konstigt att det här lacket är blått-läser man om Tristam/Tristram/Tristan och hans roll i Artursagan så förstår man ju att han har all anledning att deppa. Skild från sin älskade, blåst på dödsbädden av sin fru etc. Det ska fan vara riddare. :P

Det är dock väldigt vackert tycker jag, jag var på vippen att behålla det på efter att ha swatchat men ville hinna med det andra hololacket jag köpte från A England också innan solen försvann. :)


skugga

Tvärtemot vad man skulle kunna tro så har jag inte färgkorrigerat den här bilden, det röda kommer sig av att jag hade röd tröja på mig och solen föll på den. Lackfärgen såg dock opåverkad ut så jag lät det vara. Vill helst inte fippla med färgerna alls i mina bilder.



full sol

Det är förstås, som alltid, bra mycket blingigare i verkligheten, undrar om det har att göra med att man ser saker i stereo(med två ögon) och kameran bara har ett?



rena födelsedagsfestkonfettifyrverkeriet där i flaskan! löööv...

Det var första gången för mig med det här märket och jag tyckte lacket flöt bra, penseln var helt ok men aningens smal kanske, men det är ju en smakfråga. Det torkar inte sådär hypersnabbt som holos annars kan göra, men ytan såg ut att kunna bli blank istället. Två lager.

*=det borde väl betyda det iaf?

1 comment: