Friday, January 13, 2012

ORLY Seagurl.

jag lyssnar på.... Europass~James Shimoji från Redline OST

Granen är buren till grovsoporna, pyntet nerpackat och hyacintherna i köksfönstret sjunger avgjort på sista versen nu. Det är över. Vardagen är tillbaka och för att fira(?) min nykläckta luftrörskatarr och återinträdet i den grå lunken tänkte jag drämma till med ett riktigt karneval-fiesta-partyparty-lack:


Skämt åsido, jag medger visserligen att jag valde detta delvis med tanke på att jag var tänkt att börja jobba igen imorgon* men det var banne mig inte tråkigt, i mitt tycke.
Trots färgen känns det mer Walking on sunshine än Regntunga skyar!
Ett väldigt vackert, rent blyertsgrått lack, som när man lagt sidan av spetsen på en riktigt mjuk penna mot ett papper och börjat skugga. Som en mjuk grå kofta att krypa in i.


Det blev två lager, oproblematisk formula, men penseln i min pytteflaska hade retligt nog ett enda hår som stack ut en mikrobit från resten av penseln och gjorde det aningen krafsigt i kanterna.

Mer Redline: medan jag satt och skrev gled spellistan över i detta...-och det var väl inte helt fel. :)


Since I'm back to work starting Friday I guess something more somber was called for, which I don't mind one bit actually. I bought this mini bottle of ORLY Seagurl some months ago, not entirely sure why but it turned out to be a good choice. I liked it much more than I thought I would. Good thing!


This was two coats, sorry about the slightly uneven edges, my brush wasn't evenly cut.*=eller vad nu läkaren säger, hostade så jag *TMI* spydde inatt >_<

No comments: