Sunday, January 22, 2012

MODELS OWN Purple Blue.

jag lyssnar på...Soramimi cake från Azumanga Daioh Original Soundtrack - Omatome Ban - CD1

Jag köpte hela Beetlejuice-kollektionen när den kom utan att blinka, det var liksom aldrig nåt snack om den saken. Lack som dagens är värda hela pengen!

Inte för att det egentligen behövs, men jag har ett lager Purple Blue på bilderna, över två ChG Bermuda Breakaway, en mörk marinblå creme. Ville testa helt enkelt.

Inget av dessa lack är särskilt jobbigt att ha och göra med så därvid har jag inga klagomål.

Bara liggande bilder idag apropå ingenting, jag som brukar undvika såna om det går, föredrar stående format. :)

Models Own Purple Blue today, which I layered over China Glaze Bermuda Breakaway, not that I really think it needs creme underpinnings, I just wanted to see how it would turn out. =)

2 comments:

Peter(nagellacksfreak) said...

Jättefint nagellack, kille här med förkärlek till nagellack har över 30 st i olika färger, pga av mitt jobb endast målade naglar på helgerna samt tånaglar(alltid), just nu OPI(kOALA bER-Y) som är knallrosa. Vilka färger gillar du bäst?

sparris said...

Hej och tack för din kommentar! Kul att höra att lite fler killar använder nagellack, själv tycker jag det är fint på alla :) Och Koala Berry var riktigt frän!

Jag skulle nog säga att jag gillar många färger, men gröna, lila och röda är lite speciella. Även mörkt bruna, gärna med skimmer. Guld.

Du kanske redan sett den, annars vill jag passa på att tipsa om bloggen Pedicure Passion, maken till snygga fötter på den killen har jag aldrig sett. Lackar otroligt snyggt och skickligt också. Postar inte ofta men här är adressen: http://toepaintguy.blogspot.com/

Ser gärna bilder av dina naglar om du skulle lägga ut nån gång!