Saturday, January 28, 2012

MISA Dirty Sexy Money.

jag lyssnar på...I can see clearly now~Jimmy Cliff(och händelsekedjan som ledde upp till det är för lång att redogöra för men vi kan väl säga att den involverade en hel massa upp-å-hopp-å-pepplåtar)

Jag var faktiskt helt övertygad om jag bloggat om detta för länge sen. Snyggaste Misa-lacket nånsin-hur kan jag inte ha skrivit om det, liksom. Det hade jag inte.

Dags att rädda situationen m a o, valde ut detta för att se lite piffig ut på en födelsedagsfika senare idag så jag tog några bilder. I all hast. Snart ringer föremålets för firandet fru med andan i halsen och ska meddela hur det gått med sista minuten-presentköpandet.

Detta känns lite tunt medan man lägger första lagret men två är fullt tillräckligt, det rätar upp sig snyggt andra varvet. Torkar väldigt fort också. =)För övrigt är jag jättesur på bilderna, det gick banne mig inte att få nåt skarpt idag, vet inte om det är jag som är koffeinskakig eller vad som egentligen var felet, men allt var suddigt! Allt! *suck*

Ingen sol blev det heller så håll till godo med mina ansträngningar...I could have sworn I'd blogged about this polish given how much I love it but apparently I was wrong...

Nothing new, I guess everyone's seen it by now but here are my efforts, sorry about the lack of light(and the purple spot on my middle finger :P ). Easy enough to apply, it's opaque in two coats and I have no major complaints regarding formula or anything. :)3 comments:

Peter(nagellacksfreak) said...

Jättefin! Kanske skulle man testa grönt eller blått på tårna till sommaren. Jag har nu ikväll bytt till OPI(Bogotha Blackberry) på tårna, för övrigt ett av mina favoritlack tillsammans med Essie(Jag U-are). Nackdel nu.... långt till flip flopssäsongen!

sparris said...

Tackar!
Ja, det är en stund kvar till man kan ha skor som flip flops! Dojor man bara kan sticka fötterna i är den bästa sorten!

Kan intyga att blå/gröna tår piggar upp väldigt! Har du sett ORLYs Halleys Comet? Bra tå-tips, bingar fint!

Peter(nagellacksfreak) said...

Nej har inte sett orlys lack överhuvud taget men colour club har ett som påminner om Harleys Comet, vilket med stor säkerhet blir nästa nagellacksinköp. Tack för tå-tipset, jag ska prova lite fler djärva färger till sommaren på tårna!