Friday, October 14, 2011

ORLY Emberstone.

i min iTunes...Tight eyes~Nicolay& Kay


Är lite förvånad att jag köpte det här lacket, men det är faktiskt det enda som hittills lockat från Orlys kollektion Mineral FX.

Förvånad för att det i vissa ljus är rätt rosa, och rätt....ska vi säga, glatt. Men det glittrar fint och medan jag höll på med att peta dit det så kändes det t o m rätt juligt. Det är lite julkula över finishen.

Överlag lätt att ha och göra med, dock fick jag trycka dit tre lager för att få en täckningsgrad jag var nöjd med. Ett fjärde kanske inte skulle skadat.

Torktiden kändes dock bra.
Lacket är, som väl är väntat, mer rosatonat i skugga och kallare ljus.
Det var roligt att upptäcka de små, men tydligt synliga orange och rosa/lila partiklarna, det ger en extra dimension, det blir lite mer unikt. Syns bäst nedan!


Today I chose Orly polish Emberstone from their Mineral FX collection, strangely enough the only one I've wanted so far out of those, but I find it interesting that it's both warm and cool at the same time. Sort of. It definitely has chameleon qualities.
It's a bit sheer but not unmanageably so, just make sure the light is good when you apply as all the glitter can prevent you seeing bald spots otherwise. I did three coats here, just to be sure. Might have done a fourth but it was late and I didn't want to risk getting sheet marks.

6 comments:

Pamsan said...

Bedårande! Det där finns på önskelistan och dina bilder gör att jag knappt kan vänta tills jag själv har det i min hand.

sparris said...
This comment has been removed by the author.
sparris said...

Tack så mycket! Hoppas du snart har det i din ägo!

Anne said...

Betty Boop!

Lina said...

Men vilket ballt! Här sitter jag och googlar rödglittriga nagellack... Längtar efter julen ;)

sparris said...

Ja jag måste hålla med, jag fick verkligen julvibbar när jag lackade med detta!