Friday, February 17, 2012

RIMMEL Sonic.

är på jobbet d v s kommer inte åt min älskade iTunes, därför: The killing moon~Echo& the Bunnymen


Här är ett riktigt fynd i mitt tycke! Ett lack jag såg en suddig bild av på annan plats på nätet, tänkte "men hej det där ser ju duokromt ut?" och gav mig ut och letade(leta=kasta mig på eBay).
Mycket bilder idag, men det är ett sånt lack. Aningens strimmigt, hopplöst tjock och kletig formula-men min flaska var aningens beggad så kanske någon annan har bättre lycka. Borde hälla i lite Seche Restore också, så kanske det löser sig(pun intended :P ).

Duokrom-effekten är väldig stark faktiskt, kanske den starkaste av de lack jag testat någonsin. Växlar mellan ny femörings-kopparrosa och antikguld i de flesta ljus men kan med lite övertalning fås att bli olivgrönt. Jättevackert!
Fortfarande efter fem dagar var det lika kul att sitta och kika på naglarna. Hög undehållningsfaktor!A real find today, I wasn't aware of this polish until a few weeks ago and a small pic on some website but I noticed the duochrome and went looking for it. Found cheap on eBay, why isn't this better known-it's gorgeous!


Formula-wise less than gorgeous though, a thick, streaky mess but I can deal with that.


No comments: