Monday, January 24, 2011

BARIELLE Blackened Bleu.

nu spelas: här är tyst förutom fläktsus...

Här har vi nu del ett i serien "sparris tokswatchar barielle-lack i den döende vintersolen". Eller nåt sånt.

I söndags var det fint väder, så självklart tänkte jag tugga mig igenom de 3 sista lacken från Barielle och ha en liten hög med material att posta under veckan. Förberedelse is king!

Tyvärr hade jag dock inte varit förutseende nog att ladda kamerabatteriet i förväg så när jag väl kom till skott var det en kamp mot tiden värdig krigsrubriker :D

Nå. Här har vi ytterligare ett lack ur kollektionen Barielle arbetade fram med All Lacquered Up. Slate of Affairs har jag redan visat, utöver dem har jag även Falling Star(hm, det är ju väldigt mycket snygga lack i kollektionen...är det nåt mer jag "behöver"? *host*). Det kommer senare!

Till skillnad från tidigare lack var det här helt i sin ordning vad gäller formula, tunt men det hjälps ju inte om det tjusiga skimret skall orka lysa igenom.
Och tjusigt är det! Var egentligen inställd på att swatcha mina tre lack och sedan göra riktig manikyr med nåt helt annat, men när jag var färdig med det här-som f ö var det sista i raden och jag fick krypa längs väggarna och dra undan gardiner för att få någon solbild-så var jag helt besatt av det att jag bestämde mig för att bära det i några dagar till. =)

Transparent svart bas med blått fint skimmer/glitter som drar åt grönt, mina associationer går till blåbär där den vita vaxytan gnuggats av och man ser det svarta inunder.

Vådligt läckert!indirekt ljus


sol!bara kolla på skimret! jag blir alldeles till mig...


Lacket kröp bort från tipparna vilket syntes rätt mycket nästa morgon, men det kan ju ha varit dels för att jag inte målade under kanten, dels var rätt frikostig med Seche Vite.

Tittade lite löst efter vårnyheter från Barielle men en snabb koll gav inget. Någon som siktat något?

3 comments:

Solveig said...

Den var skikkelig lekker! :)

sparris said...

Ja! För mig var det helt klart ett lack man kan kika länge på... :)

Anne said...

http://www.body-soulbeauty.com/2011/01/barielle-has-gorgeous-spring-collection.html