Monday, May 5, 2014

OPI 4AM In The Morning och Love. Angel. Music. Baby.

lyssnar på...Yamashita Tatsuros Ride on Time(allt som används som temalåtar i j-draman fastnar som på flugpapper i mitt huvud...)


Det var skamligt länge sen jag bar lacken här nedan(två gånger t o m) men jag gillade kombinationen så därför blir det två lack i ett inlägg den här gången.

Bättre sent än aldrig?


Dessa två-båda från Gwen Stefani-kollektionen-har den där halvmatta ytan som torkar snorfort och därför är de jättebra om man plötsligt måste fixa till sig av nån anledning. Dock tycker jag de flesta såna här strukturer och andra alternativ till högblankt är rätt ointressanta för egen del så min avsikt var aldrig att bära dem som det var tänkt utan jag smackade på mitt överlack som vanligt.härligt vintertorra händer >_<


Färger och lyster kommer ju fram så mycket bättre så. Är väldigt förtjust i svarta/nästansvarta lack med lite skimmer eller glitter i och utan överlack hade det knappast synts alls.

Ruggigt lättburna lack båda två, hyfsat lätta att lacka med men vad jag minns var det minst två och troligen tre lager av det svarta för att få en jämn täckning.


Det guldiga Love. Angel. Music. Baby. blev en aning kyligare än jag tänkt mig, använde topplack från Models Own och det blir en lite kall ton på allt man använder det över. Tillsammans med torkdroppar är det dock snabbt torrt och hållbarheten blev rent galet lång-över en vecka utan några som helst flisor eller annat.

Tycker de är kul att bära ihop såhär-accentnagel är så långt in i nail art-träsket jag sträcker mig för egen del.

Better late than never, here are the two Gwen Stefani Collection polishes I liked enough to want to wear-the charcoal/black 4AM In The Morning and pale gold Love. Angel. Music. Baby. and they're excellent together! I've worn this combo more than once and with the 5 in 1 Top & Base Coat from Models Own the longevity was impressive-over a week without chipping-just a normal amount of tipwear. Two coats of L.A.M.B.-three of 4 AM.


No comments: